QE NGA 1984, NJE HISTORI PLOT SHIJE

Në vitin 1984, Fulvio Pagani prezanton një fabrikë çokollate e aftë për të magjepsur argjentinasit. Ai duhej të ishte tërheqës, joshës, por mbi të gjitha duhej të ishte i disponueshëm për të gjithë. Kështu lindi dhe ‘Bon or Bon’. Që në momentet e para u kuptua se nuk do të ishte thjesht një product çfarë do. Një kategori e re lindi me Bon O Bon, një çokollatë e krijuar për të gjithë, të rinj dhe të vjetër, për të konsumuar ose dhuruar.

Në vitin 1984, Fulvio Pagani prezanton një fabrikë çokollate e aftë për të magjepsur argjentinasit.

ZGJIDH TE PREFERUAREN TENDE

QE NGA 1984, NJE HISTORI PLOT SHIJE

Në vitin 1984, Fulvio Pagani prezanton një fabrikë çokollate e aftë për të magjepsur argjentinasit. Ai duhej të ishte tërheqës, joshës, por mbi të gjitha duhej të ishte i disponueshëm për të gjithë. Kështu lindi dhe ‘Bon or Bon’. Që në momentet e para u kuptua se nuk do të ishte thjesht një product çfarë do. Një kategori e re lindi me Bon O Bon, një çokollatë e krijuar për të gjithë, të rinj dhe të vjetër, për të konsumuar ose dhuruar.

ZGJIDH TE PREFERUAREN TENDE

QE NGA 1984, NJE HISTORI PLOT SHIJE

Në vitin 1984, Fulvio Pagani prezanton një fabrikë çokollate e aftë për të magjepsur argjentinasit. Ai duhej të ishte tërheqës, joshës, por mbi të gjitha duhej të ishte i disponueshëm për të gjithë. Kështu lindi dhe ‘Bon or Bon’. Që në momentet e para u kuptua se nuk do të ishte thjesht një product çfarë do. Një kategori e re lindi me Bon O Bon, një çokollatë e krijuar për të gjithë, të rinj dhe të vjetër, për të konsumuar ose dhuruar.

PIKAT TONA

Spar Albania

Big Market

Extra Market(mostly Durres Location)

Alb Market

Xhangolli Supermarket

Metropol (Lushnja Location)

Ko Market

EuroMarket

Feramarket

Eco Market

Joena

PIKAT TONA

Spar Albania

Big Market

Extra Market(mostly Durres Location)

Alb Market

Xhangolli Supermarket

Metropol (Lushnja Location)

Ko Market

EuroMarket

Feramarket

Eco Market

Joena